GOSSIMIJNE UDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 427 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gossimijne Uden. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 21:12 Veel sneller dan verwacht geleverd Gerechten nog goed warm en het vlees lekker mals. De extra salade die we er gratis bij kregen, was niet veel aan, dus geen meerwaarde om aan te bieden.
27 apr 2024 om 1:22 Was echt heerlijk alleen jammer dat ze.de salade zijn vergeten.
2 apr 2024 om 9:47 Eten was lekker alleen niet meer helemaal warm toen het aankwam. Een van de producten had een verkeerde beschrijving waardoor we een product ontvingen waar we iets anders verwacht hadden.
28 feb 2024 om 21:47 Zeer goede kwaliteit eten! We hadden tapas vlees voor 2 personen. En de toetjes extra. Toetjes waren ook top!
15 feb 2024 om 19:17 Het eten was niet echt warm en ook nog verkeerde dingen geleverd en woon er maar 5 min vandaan
10 dec 2023 om 21:08 Wederom fantastisch gegeten.
25 nov 2023 om 20:35 Was echt heerlijk eten
24 nov 2023 om 21:58 eten was prima maar zou niet snel nog een keer bestellen door de (te) hoge prijs. de porties zijn kleiner dan een tijd geleden en de prijs hoger.. beetje jammer. de bezorging top! enthousiaste en vriendelijke bezorger, goed warmgehouden en op tijd.
22 nov 2023 om 17:03 We hadden de vleestapas voor 2 besteld aangevuld met wat andere gerechten en de proeverij van de toetjes. Alles was echt enorm lekker van smaak. Veel sausjes en extra's erbij, lekkere salades, goed vlees en heerlijke chocolademousse. Aanrader dus!
13 nov 2023 om 9:14 Was lekker en alles warm wat warm moest zijn
12 nov 2023 om 19:31 We hadden een tapas menu voor 2 personen, was warm bij aankomst en we hebben heerlijk gegeten. Echter denken wij dat er best wel 1 of 2 gerechtjes meer erbij mogen als je met 2 personen bent.
5 okt 2023 om 19:42 Liefdeloos… Gekookte spareribs. Vielen niet van het bot, waren niet afgegrild en met een verdwaald likje saus in een doos gemikt.. Geen garnituur of salade er meer bij. In verre verste niet de goed verzorgde gerechten van voorheen. Teleurstellend.